Korona on mullistanut Mennään Eteenpäin -toimintaa ympäri maailman. Tartuntatilanne Itä-Suomen suunnalla äityi siinä määrin pahaksi, että jo alkusyksystä siirrettiin Siilinjärvelle suunniteltu Mennään Eteenpäin -viikonloppu vuodella eteenpäin. Koronatilanteen yhä kiihdyttyä lopulta siirrettiin Naantalin, Nuuksion ja myös Yyterin viikoloput. Viikonloppuihin osallistujat tulevat ympäri Suomea, joten se osaltaan nostaa tartuntariskiä viikonlopuissa. Joudumme raskain mielin toteamaan, että emme voi järjestää yhtään viikonloppua vuonna 2020.

Lohdutusta Samalle polulle -verkkokurssista

Pienenä lohdutuksena tarjoamme Samalle polulle -verkkokurssia verkossa maksutta. Samalle polulle -verkkokurssi rohkaisee tunnetaitojen pariin ja antaa eväitä vuorovaikutukseen. Näinä hankalina aikoina tunteet totisesti uhkaavat yltyä ja ottaa vallan. On hyvä pysähtyä ja tarkistaa toimintatapoja paineiden keskellä.

Samalle polulle -verkkokurssi ei korvaa Mennään Eteenpäin -viikonloppua. Siinä käsitellään osittain samoja aiheita, mutta oleellisesti kevyemmin kuin normaalissa ME-viikonlopussa.

Siirrettyihin viikonloppuihin ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä ja annetaan tarkempia ohjeita sekä kerrotaan Samalle polulle -kurssista. Samalle polulle -verkkokurssille suositellaan osallistuvaksi kaikille kokoontumiskerroille, koska kyseessä on kokonaisus, joka etenee harjoitusten kautta. Työskentely tapahtuu verkossa annettavien luentojen jälkeen puolison kanssa.

26.10. klo 17.30 – 19.30
9.11. klo 17.30 – 19.30
16.11. klo 17.30 – 19.30
30.11. klo 17.30 – 19.30

Ilmoittautumiset 24.10. mennessä [email protected]

Toivomme, että tulevaisuus on valoisampi ja voimme järjestää viikonloppuja vuonna 2021.

Turvaa ja terveyttä!

Tarja ja Mika Luukko

maanvastaavat

Päivitys 11.10.: viikonloppuja ei järjestetä syksyllä 2020, tarjolla Samalla polulle -verkkokurssi

Ehkä ystäväsi ovat myös kiinnostuneita tästä. Jaa artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn
Sähköposti

Mennään Eteenpäin -viikonloppu on yksi Suomen suosituimmista parisuhdeviikonlopuista. Jo yli 18.000 suomalaista on osallistunut ME-viikonloppuun ja maailmalla miljoonia. Viikonloppu on valmis kokonaisuus, jossa puolisot työskentelevät alustusten pohjalta keskenään. Ryhmätöitä ei ole.

Aviopari talvisäässä

Riemastuttavan erilaiset

Mikä se olikin, että piti rakastua niin täysin erilaiseen ja erirytmiseen ihmiseen, kuin itse on? Erilaisuusko veti puoleensa? Itseäni voisin

...

Käsi kädessä

Käteni etsii kättäsi. Etsin sitä, että olet. Kylmän kohmettamat sormeni hakevat lämpöäsi, levoton mieleni turvallista puristusta. Hapuilen tunnetta siitä, että

...