Korona on mullistanut Mennään Eteenpäin -toimintaa ympäri maailman. Tartuntatilanne Itä-Suomen suunnalla äityi siinä määrin pahaksi, että jo alkusyksystä siirrettiin Siilinjärvelle suunniteltu Mennään Eteenpäin -viikonloppu vuodella eteenpäin. Koronatilanteen yhä kiihdyttyä lopulta siirrettiin Naantalin, Nuuksion ja myös Yyterin viikoloput. Viikonloppuihin osallistujat tulevat ympäri Suomea, joten se osaltaan nostaa tartuntariskiä viikonlopuissa. Joudumme raskain mielin toteamaan, että emme voi järjestää yhtään viikonloppua vuonna 2020.

Lohdutusta Samalle polulle -verkkokurssista

Pienenä lohdutuksena tarjoamme Samalle polulle -verkkokurssia verkossa maksutta. Samalle polulle -verkkokurssi rohkaisee tunnetaitojen pariin ja antaa eväitä vuorovaikutukseen. Näinä hankalina aikoina tunteet totisesti uhkaavat yltyä ja ottaa vallan. On hyvä pysähtyä ja tarkistaa toimintatapoja paineiden keskellä.

Samalle polulle -verkkokurssi ei korvaa Mennään Eteenpäin -viikonloppua. Siinä käsitellään osittain samoja aiheita, mutta oleellisesti kevyemmin kuin normaalissa ME-viikonlopussa.

Siirrettyihin viikonloppuihin ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä ja annetaan tarkempia ohjeita sekä kerrotaan Samalle polulle -kurssista. Samalle polulle -verkkokurssille suositellaan osallistuvaksi kaikille kokoontumiskerroille, koska kyseessä on kokonaisus, joka etenee harjoitusten kautta. Työskentely tapahtuu verkossa annettavien luentojen jälkeen puolison kanssa.

26.10. klo 17.30 – 19.30
9.11. klo 17.30 – 19.30
16.11. klo 17.30 – 19.30
30.11. klo 17.30 – 19.30

Ilmoittautumiset 24.10. mennessä [email protected]

Toivomme, että tulevaisuus on valoisampi ja voimme järjestää viikonloppuja vuonna 2021.

Turvaa ja terveyttä!

Tarja ja Mika Luukko

maanvastaavat

Päivitys 11.10.: viikonloppuja ei järjestetä syksyllä 2020, tarjolla Samalla polulle -verkkokurssi

Ehkä ystäväsi ovat myös kiinnostuneita tästä. Jaa artikkeli

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Sähköposti

Mennään Eteenpäin -viikonloppu on yksi Suomen suosituimmista parisuhdeviikonlopuista. Jo yli 18.000 suomalaista on osallistunut ME-viikonloppuun ja maailmalla miljoonia. Viikonloppu on valmis kokonaisuus, jossa puolisot työskentelevät alustusten pohjalta keskenään. Ryhmätöitä ei ole.

Tarja ja Mika Luukko juhlatunnelmissa

Uteliaasti eteenpäin

Vuosi 2020 koulutti koko maailmaa kohtaamaan yllätyksiä, muutoksia, epävarmuutta ja uusia tilanteita. Koronan todelliset vaikutukset globaalisti paljastuvat vasta myöhemmin. Jokainen

...
Hymyilevä pariskunta kivitöissä

Kivitöissä

Meillä on aina joku projekti meneillään. Ihan aina. Tällä hetkellä viedään loppuun ulkohommia, jotta voimme jatkaa töitä sisällä lumien tultua.

...
Hymyilevä aviopari rannalla

Rakkautta veden äärellä

Ei varmaan ketään yllättänyt, että tuli kuluneesta kesästä tuli poikkeuksellinen. Epävarmuudesta huolimatta päätimme perheenä käydä vaimoni kotimaassa Unkarissa autolla. Ajatus

...