Mennään Eteenpäin ry

Mennään Eteenpäin viikonloppu on yksi Suomen suosituimmista parisuhdeviikonlopuista.Jo yli 18.000 suomalaista on osallistunut ME viikonloppuun ja maailmalla miljoonia. Viikonloppu on valmis kokonaisuus, jossa puolisot työskentelevät alustusten pohjalta keskenään. Ryhmätöitä ei ole.

Viikonloppu on tarkkaan harkittu ja yksityiskohtaisesti suunniteltu aivan tavallisille aviopareille. Tavoitteena on auttaa pareja tutustumaan toisiinsa syvemmin ja uusista näkökulmista. Lähtökohtana on ajatus, että hyvääkin liittoa voi parantaa ja suhteen vaikeidenkin vaiheiden yli voi päästä.

Mennään Eteenpäin-toiminta on täysin vapaaehtoistoimintaa. Meillä ei ole palkattua henkilökuntaa eikä omia toimitiloja. Myöskään puhujaparit eivät saa rahallista korvausta tehtävästään. Kaikki viikonloppujen järjestelyt tehdään kodeissa vapaaehtoisvoimin ja toimintamme tapahtuu voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen puitteissa. Emme saa tukea kirkolta tai muilta toimijoilta. Taloudellinen tuki, jota viikonloppuun osallistujille tarjoamme perustuu aiempien osallistujien antamiin lahjoituksiin tätä tarkoitusta varten perustettuun rahastoon.

Tällä hetkellä Mennään Eteenpäin yhdistyksen johtokunnan muodostavat:

Tarja ja Mika Luukko

Maija ja Hannu Nyman

Anne ja Tom Stenmark